Home

Maak kennis met TVG

 

Tennis Vereniging Glanerbrug is een actieve en gezellige vereniging! We beschikken over voorzieningen om zowel de recreatieve als de fanatieke speler, ongeacht leeftijd, volop aan zijn trekken te laten komen. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar buiten te tennissen. Het aantal leden van onze vereniging schommelt, afhankelijk van de periode van het jaar, zo rond de 350 spelers.

Ons tennispark is gelegen aan de Ekersdijk in Glanerbrug, naast de sportvelden van onder meer VV Eilermark en Avanti-Wilskracht.
 

Glanerbrug Open:

Nieuws

Feestelijke bijeenkomst zaterdag 27-05: opening van de tenniskids oefenmuur en huldiging TVG kampioenen!

Kom allemaal zaterdag 27 mei naar TVG. We hebben prachtig weer besteld voor een mooie afsluiting van de competitie met om 18.00 uur de huldiging van onze kampioenen en om 19.00 uur in bijzijn van de Rabobank de officiële opening van de tenniskids oefenmuur.

Aansluitend vindt een gezellige BBQ plaats waarvoor zich al velen hebben aangemeld bij Peter Damhuis. Voor het vlees wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd. 

Verslag competitieteam Gemengd 35+ TVG 1 zaterdag 1ste klasse

Klik hieronder op lees meer voor een volledige verslag van team Gemengd 35+ TVG 1 zaterdag 1ste klasse. Welk team volgt het goede voorbeeld van René Veltman en levert ook een verslag aan? 

Kijk snel bij naar het resterende programma en kom aanmoedigen bij de thuiswedstrijden op 20 en 27 mei!

Lees meer »

Aanmelding najaarscompetitie voor 1 juni!

Bericht van René Veltman:

De voorjaarscompetitie 2017 is nog in volle gang, maar de inschrijving voor de najaarscompetitie dient voor 1 juni te geschieden! Vandaar deze oproep aan alle leden.Wil je individidueel opgeven of met een team dan kan dit door middel van het inschrijfformulier op www.tvglanerbrug.nl/competition. De aanvoerders van de huidige voorjaarscompetitieteams hebben in een eerder stadium een mail van ons ontvangen over de opgave per team. Let wel: dit moet voor 31 mei bij ons binnen zijn! De deadline voor opgave van de teams bij de KNLTB staat op 1 juni 2017.

Voor vragen hierover kun je terecht bij de volgende mailadressen: peppino_moi@hotmail.com of rveltman@live.nl. Je kunt Peppino en René ook aanschieten bij TVG wanneer ze er zijn!

Wij zien graag jullie opgaves tegemoet!

met sportieve groet,

Peppino & René

Correctie op de Nieuwsbrief van mei met o.a. kantinenieuws en BBQ op 27 mei.

In de nieuwsbrief staat per abuis dat er geen kosten zijn verbonden aan de BBQ op 27 mei. Helaas is dit niet helemaal waar, het vlees wordt tegen kostprijs aangeboden.

Je kunt hier de nieuwsbrief openen. 

Nieuwsbrief 14 april 2017

De nieuwsbrief van 14 april 2017. Ben je lid en heb je deze niet ontvangen? Stuur een mailtje naar schonewillejolanda@gmail.com.

Nieuwsbrief april

Je kunt hier de nieuwsbrief in je browser openen. Hierbij 2 opmerkingen:

  • Helaas is het mailadres voor opgave van de parkcompetitie niet correct weergegeven. Dit moet zijn vroost@kpnmail.nl (dus zonder de http://).
  • Doorgevoerde wijzigingen in Facebook maken dat de link onderaan de nieuwsbrief niet werkt. Bij de volgende editie is dit opgelost.

Huldiging jubilaris tijdens ALV op 21-03

TV Glanerbrug kende dit jaar 2 jubilarissen. Roy Johnson en Luitzen v.d. Dolder zijn alletwee 25 jaar lid.

Op de foto de door het bestuur gehuldigde Roy Johnson, Luitzen kon door persoonlijke omstandigheden helaas niet aanwezig zijn. 

Roy beloofde de felicitaties en bloemen over te brengen.

» Nieuws archief