Home

Maak kennis met TVG

 

Tennis Vereniging Glanerbrug is een actieve en gezellige vereniging! We beschikken over voorzieningen om zowel de recreatieve als de fanatieke speler, ongeacht leeftijd, volop aan zijn trekken te laten komen. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar buiten te tennissen. Het aantal leden van onze vereniging schommelt, afhankelijk van de periode van het jaar, zo rond de 400 spelers.

Ons tennispark is gelegen aan de Ekersdijk in Glanerbrug, naast de sportvelden van onder meer VV Eilermark en Avanti-Wilskracht.
 

Nieuws

Wintercompetitie op 30-11 gaat niet door ivm gladheid banen!

Namens Theo de Vries: de wintercompetitie gaat vandaag, 30-11, niet door ivm gladheid van de banen.

Ouder-kind Oliebollentoernooi op 18 december!

Hoi allemaal,

Om het jaar leuk af te sluiten organiseren wij het ouder-kind Oliebollentoernooi op 18 december @ TV Glanerbrug.Onder het genot van warme chocomel met slagroom en uiteraard oliebollen ga je gezellig samen met één van je ouders tennissen. Zijn je ouders niet zo tennisminded maar je opa, oma, tante, oom, broer of zus wel, dan kun je uiteraard ook met een van hun tennissen.

Tijd: 10:00 uur t/m ± 14:00 uur

Rood / Oranje / Groen / Geel

Eigen bijdrage € 4,00 per koppel.

Geef je op voor 10 december via: m.vanderhelm@brandweertwente.nl

Tot dan….

De Jeugdcommissie

NIEUWE PASFOTO OP JE TENNISPAS?

Wil je graag een nieuwe pasfoto op je KNLTB tennispas? Of heb je nog geen pasfoto op je tennispas?

 

Dan kan je deze tot 15 januari 2017 inleveren bij:

 

Carrie Hageman

Veldstraat 43

Glanerburg

Of een duidelijke digitale foto opsturen via mail naar: cchageman@live.nl

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP SEIZOEN 2017

Wil je het lidmaatschap voor het seizoen 2017-2018 van TV Glanerbrug opzeggen? Dat vinden wij natuurlijk heel jammer. Maar denk er dan om dat dit vóór 1 december 2016 moet gebeuren.

 

Dit kan via deze website, onder de kop: Tennisvereniging Glanerbrug/Lidmaatschap

Inschrijving Voorjaarscompetitie en World Tour 2017 geopend.

Beste (ouders van onze) Jeugdleden,

De Najaarscompetitie en World Tour zijn nog maar net afgelopen. We zijn echter al weer bezig met de planning voor de KNLTB-Voorjaarscompetitie en World Tour 2017! Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de genoemde competities. Speel je in Geel, dan dient jouw aanmelding uiterlijk op 1 december bij ons binnen te zijn. De World Tour-spelers en speelsters hebben wat meer tijd. Wel zouden we graag in december jouw aanmelding willen ontvangen. 

Je kunt je aanmelden via deze site door te klikken op de button Jeugd en daarna te kiezen voor de optie Aanmelden competitie (Geel) of Aanmelden World Tour Jeugd (Groen, Oranje, Rood). We hopen dat ook in 2017 weer vele spelers aan de competitie en World Tour gaan deelnemen. Heb jij of jouw ouders nog vragen, dan kunnen zij die na de tennisles voorleggen aan Bob of Wouter.

Wijziging spelregels World Tour

De KNLTB heeft naar aanleiding van op- en aanmerkingen vanuit de verenigingen en trainers besloten een aantal zaken binnen de World-tour aan te passen. Hierbij een kort overzicht van de aanpassingen die vanaf 2017 in zullen gaan:

- De indeling naar kleurcategorie worden richtlijnen. Hierdoor wordt nog meer gewaarborgd dat iedere speler op zijn eigen niveau kan worden ingedeeld.

- Door het omzetting naar richtlijnen wordt het eenvoudiger iemand in een hogere categorie in te delen als hij hier aan toe is. Het paspoort dat hiervoor voorheen nodig was verdwijnt dan ook.

- De categorie Groen wordt in het vervolg op zondag gespeeld in plaats van op woensdag. 

- Het maximum aantal spelers in een team wordt verlaagd.

- De puntentelling in de categorie Oranje wordt aangepast van 2 gewonnen tiebreaks naar 5 gespeelde games, waarbij op 40-40 het beslissende punt wordt gespeeld.

Jeugdcommissie TVG

Halloween Party voor jeugd en volwassenen gaat helaas niet door!

De activiteitencommissie heeft helaas de Halloweenparty moeten cancellen.

Zondagmiddagsoos

René Veltman probeert voor alle TVG-leden een leuke, gezellige tenniszondagmiddag/avond soos te creeren.

Dit houdt in dat je een vrije inloop hebt vanaf 15:00 tot max.19:00 waarin je met een groepje of individueel kunt gaan tennissen. Het idee is om zoveel mogelijk door elkaar heen te tennissen (rackets bij elkaar en per 4 de baan op!) van jong tot oud en van verschillende speelsterkten. Introducees mogen gerust eens mee komen tennissen.

Gezelligheid staat voorop, dus de kantine zal gedurende deze soos-middag ook geopend zijn. Tennis je even niet, drink dan gezellig wat binnen of buiten op het terras, zolang het weer dit toelaat!

Laten we met ons allen dit tot een succes maken en laten we zien dat tennis bij Tennisvereniging Glanerbrug leeft!!!

Ik hoop op een goede opkomst en zie jullie op zondagmiddag vanaf 15:00 uur.

met sportieve groet,

René Veltman

» Nieuws archief