Home

Nieuws

Prettige feestdagen en een gelukkig 2015!

Open Kersttoernooi Tennis Inn 't Wooldrik

Net als afgelopen jaar is TV Glanerbrug ook dit jaar weer betrokken bij de organisatie van het jaarlijkse kersttoernooi in de Wooldrikhal. Na het fantastische succes van het afgelopen jaar willen we het ‘Open Kersttoernooi, Tennis Inn ’t Wooldrik’ natuurlijk verder uitbouwen. Het was vorig jaar weer ouderwets gezellig en daarvoor zijn vooral de spelers zelf het belangrijkste ingrediënt. We willen je daarom van harte uitnodigen om er dit jaar ook (weer) bij te zijn!

De inschrijving is geopend op toernooi.nl en sluit op vrijdag 6 december.

Het toernooi begint in het weekend van 13 en 14 december, dan nemen we een weekje rust en gaan door van zaterdag 20 december tot en met de finales op zondag 28 december. We spelen natuurlijk volgens het poulesysteem, waarbij de eerste twee van de poule doorgaan naar de finaleronde. 

Wist je dat we ook een eigen Facebook-pagina hebben om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws over ons Open Kersttoernooi? Wij hebben er in ieder geval zin in en we hopen jullie allemaal opnieuw te mogen begroeten op het ‘Open Kersttoernooi, Tennis-Inn ’t Wooldrik’!

Met sportieve groet,

Toernooicommissie Open Kersttoernooi, Tennis Inn ’t Wooldrik

Henk, Norbert, Rene, Bas, Chantal, John, José en Nicole

Aanmelding Voorjaarscompetitie 2015

Op 1 december zet de KNLTB de inschrijving open voor de competitieleiders om de teams die zich hebben opgegeven voor het spelen van de Voorjaarscompetities 2015 aan te melden.

Van vrijwel alle teams bij TVG van het afgelopen seizoen heb ik de inschrijving binnen gekregen en het is mooi om te zien dat, op een enkele wijziging na, we weer nagenoeg met hetzelfde aantal teams deel gaan nemen aan de Voorjaarscompetities 2015. Helaas heb ik tot op heden nog geen individuele aanmeldingen binnengekregen, zodat de reservelijst nog niet gevuld kan worden.....

Voor de aanvoerders is het belangrijk om even goed te gaan kijken op de KNLTB-site voor de wijzigingen en ook de facebookpagina als de internetpagina van TVG in de gaten te houden.

Voor vragen kunnen jullie me altijd bereiken via mail: rveltman@live.nl of via telefoon:0620220610/0538529133 of via facebook.

met vriendelijke groet,

René Veltman

Competitieleider TVG

» Nieuws archief