Home

Maak kennis met TVG

 

Tennis Vereniging Glanerbrug is een actieve en gezellige vereniging! We beschikken over voorzieningen om zowel de recreatieve als de fanatieke speler, ongeacht leeftijd, volop aan zijn trekken te laten komen. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar buiten te tennissen. Het aantal leden van onze vereniging schommelt, afhankelijk van de periode van het jaar, zo rond de 350 spelers.

Ons tennispark is gelegen aan de Ekersdijk in Glanerbrug, naast de sportvelden van onder meer VV Eilermark en Avanti-Wilskracht.

Nieuws

Gluhwein & Reibekuchen op 20 januari!

Meld je alvast aan voor het altijd supergezellige Gluhwein & Reibekuchen toernooi en neem een introducee mee! Zaterdagavond 20 januari van 19 tot 23 (of zo) uur. Aanmelden via activiteitencommissietvg@gmail.com.

De aftrap is geweest, Noabersport gaat van start!

Noabersport. Vier Glanerbrugse sportclubs die de handen ineenslaan en samen gaan bouwen aan een mooie en sportieve toekomst! Een prachtig project waarbij één ding centraal staat: samenwerken. Hoe dit initiatief precies tot stand is gekomen en wat Noabersport precies inhoudt, werd op donderdag 30 november uitgebreid verteld tijdens de inspiratieavond in Sporthal de Brug.

Lees meer »

Impressie van het Ouder/kind oliebollentoernooi

Kijk in het fotoboek voor de foto's van het geslaagde Ouder/kind oliebollentoernooi van 17 december!

Wintercompetitie gaat niet door op 13 december

Theo de Vries meldt dat de wintercompetitie door de weersomstandigheden niet doorgaat op woensdag 13 december. In verband met de feestdagen en het kersttoernooi is de eerstvolgende speeldag niet eerder dan op woensdag 10 januari.

Nieuwsbrief november 2017

Ben je lid en heb je de nieuwsbrief niet per mail ontvangen? Geef dan je correcte mailadres door aan cchageman@live.nl van de ledenadministratie. 

Nieuwe foto op je tennispas?

Wil je graag een nieuwe pasfoto op je KNLTB tennispas? Denk bijvoorbeeld aan jeugdspelers die zijn gaan tennissen met 8 jaar en nu op het voortgezet onderwijs zitten. Of senior spelers die in 20 jaar tijd geen spat veranderd zijn. Liever een herkenbare foto? Lever deze dan in bij de ledenadministratie VÓÓR 25 januari 2018. 

Dit kan in een enveloppe op het volgende adres: Veldstraat 43; Glanerbrug. Of digitaal als JPG aan cchageman@live.nl

Lidmaatschap seizoen 2018

Wil je je lidmaatschap voor het volgende seizoen (van 1 apr. 2018 t/m 31 mrt. 2019) bij TV Glanerbrug opzeggen? Liever niet. Mocht je toch niet anders kunnen dan kan dit tot uiterlijk 1 december 2017. 

» Nieuws archief