Home

Maak kennis met TVG

 

Tennis Vereniging Glanerbrug is een actieve en gezellige vereniging! We beschikken over voorzieningen om zowel de recreatieve als de fanatieke speler, ongeacht leeftijd, volop aan zijn trekken te laten komen. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar buiten te tennissen. Het aantal leden van onze vereniging schommelt, afhankelijk van de periode van het jaar, zo rond de 400 spelers.

Ons tennispark is gelegen aan de Ekersdijk in Glanerbrug, naast de sportvelden van onder meer VV Eilermark en Avanti-Wilskracht.
 

Glanerbrug Open 2016, Schrijf je in!

Glanerbrug Open 2016, Schrijf je in!

Nieuws

Uitnodiging visie-avond op 20 juni

Marco van Holten, verenigingsadviseur KNLTB, was onlangs aanwezig bij de bestuursvergadering. Hij gaat TVG begeleiden bij het ontwikkelen van een plan van aanpak, om alsnog uitvoering te geven aan het beleidsplan. Daarvoor organiseert het bestuur op maandag 20 juni aanstaande van 19:30 - 21:30 uur een visie avond. Dit wordt een interactieve avond onder leiding van Marco van Holten, met als doel input te verzamelen van bestuur, commissieleden en leden. Het bestuur hoort graag van jou, actief of minder actief lid, waar de behoefte en kansen liggen. Om uiteindelijk de ambitie uit het beleidsplan TVG alsnog te realiseren: 6 nieuwe banen en 500 leden in 2020. 

Barbeque zaterdag 4 juni

Zaterdag 4 juni einde competitie barbeque en pubquiz met muziek voor iedereen! Klik op Lees meer en vind meer informatie op de poster.

Lees meer »

Inschrijving najaarscompetitie 2016 KNLTB

De voorjaarsompetitie is nu nog in volle gang maar toch moeten we al weer gaan denken aan het najaar. De inschrijving voor de najaarscompetitie 2016 bij de KNLTB is namelijk geopend. Klik op lees meer voor informatie van de jeugdcommissie. Via de aanvoerders worden deelnemende volwassenen geínformeerd. Zit je niet in een team, maar heb je wel interesse, meld je dan bij René Veltman of ga naar de inschrijfpagina op deze site.

Meer informatie over de najaarscompetitie vind je op: http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/

 

Lees meer »

Informatie Voorjaarscompetitie 2016

Via Voorjaarscompetitie 2016 TVG kun je veel informatie vinden over de KNLTB Voorjaarscompetitie 2016. Je vindt bijvoorbeeld het volledige speelschema van alle 22 TVG teams. Door op de rode titelbalk van een team te klikken zie je de namen en ranking van de TVG leden die in dit team spelen. Ook kun je de competitieresultaten volgen.

Als je nog niet in een competitie meespeelt kun je hier beoordelen of er in 1 van de teams nog spelers nodig zijn en of jouw speelsterkte een beetje past bij de ranking van de teamleden.

Kijk aan de hand van het speelschema welke teams thuisspelen en kom gezellig aanmoedigen!

Voorjaarscompetitie; baan- en bardienstindeling

Op deze website vind je onder het menu-item Competitie -> KNLTB voorjaarscompetitie de baanindeling voor alle competitiedagen. Kijk op welke banen jouw team kan spelen!

Onder het menu Bardiensten vind je de bardienstindeling voor de voorjaarscompetitie. Kijk op welke speeldag jouw team de bardienst invult en maak met je teamgenoten een rooster.

Noabersport Enschede

Zaterdag 9 april publiceert Dagblad Tubantia een redactioneel stuk over de activiteiten van de samenwerkende sportverenigingen voor de toekomstige bewoners van het AZC. Vandaag hebben de TVG leden alvast het persbericht ontvangen. Niet gehad maar wel geïnteresseerd? Lees hier het persbericht.

Lees meer »

Huldiging jubilarissen

Felix van de Straat, voorzitter TVG, heeft op de Algemene Ledenvergadering van 21 maart Ria de Jong en Hans Tijhuis gefeliciteerd en gehuldigd met het 25 jarig lidmaatschap. Helaas kon de derde jubilaris, Herman van Dijk, door overmacht niet aanwezig zijn om de plaquette en bloemen in ontvangst te nemen.

 

» Nieuws archief