Home

Maak kennis met TVG

 

Tennis Vereniging Glanerbrug is een actieve en gezellige vereniging! We beschikken over voorzieningen om zowel de recreatieve als de fanatieke speler, ongeacht leeftijd, volop aan zijn trekken te laten komen. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar buiten te tennissen. Het aantal leden van onze vereniging schommelt, afhankelijk van de periode van het jaar, zo rond de 400 spelers.

Ons tennispark is gelegen aan de Ekersdijk in Glanerbrug, naast de sportvelden van onder meer VV Eilermark en Avanti-Wilskracht.
 

Glanerbrug Open 2016, Schrijf je in!

Glanerbrug Open 2016, Schrijf je in!

Nieuws

Informatie Voorjaarscompetitie 2016

Via Voorjaarscompetitie 2016 TVG kun je veel informatie vinden over de KNLTB Voorjaarscompetitie 2016. Je vindt bijvoorbeeld het volledige speelschema van alle 22 TVG teams. Door op de rode titelbalk van een team te klikken zie je de namen en ranking van de TVG leden die in dit team spelen. Ook kun je de competitieresultaten volgen.

Als je nog niet in een competitie meespeelt kun je hier beoordelen of er in 1 van de teams nog spelers nodig zijn en of jouw speelsterkte een beetje past bij de ranking van de teamleden.

Kijk aan de hand van het speelschema welke teams thuisspelen en kom gezellig aanmoedigen!

Voorjaarscompetitie; baan- en bardienstindeling

Op deze website vind je onder het menu-item Competitie -> KNLTB voorjaarscompetitie de baanindeling voor alle competitiedagen. Kijk op welke banen jouw team kan spelen!

Onder het menu Bardiensten vind je de bardienstindeling voor de voorjaarscompetitie. Kijk op welke speeldag jouw team de bardienst invult en maak met je teamgenoten een rooster.

Noabersport Enschede

Zaterdag 9 april publiceert Dagblad Tubantia een redactioneel stuk over de activiteiten van de samenwerkende sportverenigingen voor de toekomstige bewoners van het AZC. Vandaag hebben de TVG leden alvast het persbericht ontvangen. Niet gehad maar wel geïnteresseerd? Lees hier het persbericht.

Lees meer »

Huldiging jubilarissen

Felix van de Straat, voorzitter TVG, heeft op de Algemene Ledenvergadering van 21 maart Ria de Jong en Hans Tijhuis gefeliciteerd en gehuldigd met het 25 jarig lidmaatschap. Helaas kon de derde jubilaris, Herman van Dijk, door overmacht niet aanwezig zijn om de plaquette en bloemen in ontvangst te nemen.

 

Ook jij bent nodig! Lees meer over de vacatures bij TVG.

De laatste bijeenkomst van het bestuur heeft duidelijk gemaakt op welke plekken binnen onze mooie vereniging vacatures bestaan. Heb jij een paar uurtjes in de maand tijd om TVG, jezelf, je collega leden en het bestuur uit de brand te helpen? Iedereen is ergens goed in, zet je kwaliteiten in!

Klik om te zien op welke plekken je iets kunt betekenen.

Lees meer »

Parkcompetitie voorjaar 2016

De gezellige onderlinge parkcompetitie start op 14 april 2016!

Op donderdag 14 april 2016 starten we weer met de parkcompetitie. Deelname staat open voor alle leden die niet aan de KNLTB-competitie deelnemen. Doe mee als je net nieuw bent bij de club, als je geen vaste tennispartner hebt om mee te tennissen of om gewoon lekker te kunnen tennissen voor je plezier!

Je kunt je individueel opgeven door voor 28 maart een email te sturen naar activiteitencommissietvg@gmail.com of via het aanmeldformulier op de website. Ook kun je je opgeven bij het ophalen van de tennispasjes op maandag 28 maart tijdens het openingstoernooi.

Vermeld bij opgave je naam, emailadres, telefoonnummer en speelsterkte.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je die stellen aan Theo de Vries, Yvonne Oosting of Just van Wilgen.

Lees meer »

Informatie Wintercompetitie is te vinden in het menu onder Competitie.

Zoek je informatie over de TVG wintercompetitie? Deze is vanaf nu te vinden als submenu van de Competitie. Klik rechtstreeks door

» Nieuws archief