Home

Maak kennis met TVG

 

Tennis Vereniging Glanerbrug is een actieve en gezellige vereniging! We beschikken over voorzieningen om zowel de recreatieve als de fanatieke speler, ongeacht leeftijd, volop aan zijn trekken te laten komen. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar buiten te tennissen. Het aantal leden van onze vereniging schommelt, afhankelijk van de periode van het jaar, zo rond de 400 spelers.

Ons tennispark is gelegen aan de Ekersdijk in Glanerbrug, naast de sportvelden van onder meer VV Eilermark en Avanti-Wilskracht.
 

Nieuws

Geen tenniscompetitie woensdag 22-2-17 ivm constante regen!

Helaas, ook voor 22-2 heeft Theo de wedstrijden in de wintercompetitie weer moeten afgelasten. De constante regen maken het onaangenaam en onmogelijk om te spelen.

Nieuwsbrief TVG februari

Lees hier de TVG nieuwsbrief van februari.

Ben je lid van TVG en heb je deze niet in je mail ontvangen? Dan heeft de ledenadministratie van TVG niet jouw correcte mailadres. Wil je een wijziging doorgeven? Stuur een mail met je juiste adresgegevens naar cchageman@live.nl.  

Activiteitenkalender 2017

De geplande activiteiten voor 2017 voor zowel de jeugd als de senioren staan vermeld op de site. Kijk in de kalender welke data je alvast kunt reserveren!

KNLTB Zomeravondcompetitie 2017 word 2018 voor TVG!!

Beste tennisvrienden,

in navolging op onderstaand bericht heb ik besloten om als TVG pas in 2018 te gaan deelnemen aan deze competitie. De reden hiervoor is de (te) korte voorbereidingstijd in combinatie met het samenstellen van de teams. Het klakkeloos opgeven van de teams om deze in een later stadium te gaan vullen, werkt niet als je niet weet wie er interesse voor heeft.

Aan iedereen die interesse heeft, wil ik dan ook vragen dit seizoen informatie en ervaringen op te doen/vragen bij anderen die wel beginnen hieraan (andere verenigingen) en je dan op te geven hiervoor.

Mijn excuses voor het eerste enthousiasme hiervoor en de teleurstelling die erop volgt door dit bericht.

Met sportieve groet,

René

Nieuw in 2017: Landelijke Zomeravondcompetitie

Voorjaarscompetitie én/of Zomeravondcompetitie spelen?

 

Lees meer »

Kom 28 januari naar het Gl├╝hwein & Reibekuchen toernooi

Op zaterdagavond 28 januari vanaf 19 uur kun je voor € 10,- meedoen aan dit oergezellige toernooi bij Tennis Inn 't Wooldrik. Introducées zijn van harte welkom!

NIEUWE PASFOTO OP JE TENNISPAS?

Wil je graag een nieuwe pasfoto op je KNLTB tennispas? Of heb je nog geen pasfoto op je tennispas?

 

Dan kan je deze tot 15 januari 2017 inleveren bij:

 

Carrie Hageman

Veldstraat 43

Glanerburg

Of een duidelijke digitale foto opsturen via mail naar: cchageman@live.nl

Inschrijving Voorjaarscompetitie en World Tour 2017 geopend.

Beste (ouders van onze) Jeugdleden,

De Najaarscompetitie en World Tour zijn nog maar net afgelopen. We zijn echter al weer bezig met de planning voor de KNLTB-Voorjaarscompetitie en World Tour 2017! Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de genoemde competities. Speel je in Geel, dan dient jouw aanmelding uiterlijk op 1 december bij ons binnen te zijn. De World Tour-spelers en speelsters hebben wat meer tijd. Wel zouden we graag in december jouw aanmelding willen ontvangen. 

Je kunt je aanmelden via deze site door te klikken op de button Jeugd en daarna te kiezen voor de optie Aanmelden competitie (Geel) of Aanmelden World Tour Jeugd (Groen, Oranje, Rood). We hopen dat ook in 2017 weer vele spelers aan de competitie en World Tour gaan deelnemen. Heb jij of jouw ouders nog vragen, dan kunnen zij die na de tennisles voorleggen aan Bob of Wouter.

Lees meer »

» Nieuws archief