Home

Maak kennis met TVG

 

Tennis Vereniging Glanerbrug is een actieve en gezellige vereniging! We beschikken over voorzieningen om zowel de recreatieve als de fanatieke speler, ongeacht leeftijd, volop aan zijn trekken te laten komen. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar buiten te tennissen. Het aantal leden van onze vereniging schommelt, afhankelijk van de periode van het jaar, zo rond de 350 spelers.

Ons tennispark is gelegen aan de Ekersdijk in Glanerbrug, naast de sportvelden van onder meer VV Eilermark en Avanti-Wilskracht.
 

Nieuws

Open huis met tennisclinic op zondag 2 april

Lees meer »

Gezellige afsluiting van de wintercompetitie op 29 Maart, wijziging in eerdere planning!

Theo de Vries nodigt alle spelers van de wintercompetitie uit voor de gezellige afsluitende avond met een hapje en een drankje. 

We gaan niet zoals eerder bericht spelen in 2 groepen maar maken er een gezellig gezamenlijk event van. Van 19 tot 21 uur gaan we tennissen, de wedstrijden worden op die avond ingedeeld.

Vanaf 21 uur staat in de kantine een lekker hapjesbuffet klaar. 

 

Huldiging jubilaris tijdens ALV op 21-03

TV Glanerbrug kende dit jaar 2 jubilarissen. Roy Johnson en Luitzen v.d. Dolder zijn alletwee 25 jaar lid.

Op de foto de door het bestuur gehuldigde Roy Johnson, Luitzen kon door persoonlijke omstandigheden helaas niet aanwezig zijn. 

Roy beloofde de felicitaties en bloemen over te brengen.

Bob Spijker vertrekt als tennisleraar, Wouter Zocca neemt het stokje over

In de nieuwsbrief vertelt Bob Spijker zijn beweegreden om per 1 april 2017 te stoppen als tennisleraar bij TVG. Wouter Zocca popelt om het stokje over te nemen en stelt zichzelf in diezelfde nieuwsbrief voor.

Nieuwsbrief TVG februari

Lees hier de TVG nieuwsbrief van februari.

Ben je lid van TVG en heb je deze niet in je mail ontvangen? Dan heeft de ledenadministratie van TVG niet jouw correcte mailadres. Wil je een wijziging doorgeven? Stuur een mail met je juiste adresgegevens naar cchageman@live.nl.  

Activiteitenkalender 2017

De geplande activiteiten voor 2017 voor zowel de jeugd als de senioren staan vermeld op de site. Kijk in de kalender welke data je alvast kunt reserveren!

KNLTB Zomeravondcompetitie 2017 word 2018 voor TVG!!

Beste tennisvrienden,

in navolging op onderstaand bericht heb ik besloten om als TVG pas in 2018 te gaan deelnemen aan deze competitie. De reden hiervoor is de (te) korte voorbereidingstijd in combinatie met het samenstellen van de teams. Het klakkeloos opgeven van de teams om deze in een later stadium te gaan vullen, werkt niet als je niet weet wie er interesse voor heeft.

Aan iedereen die interesse heeft, wil ik dan ook vragen dit seizoen informatie en ervaringen op te doen/vragen bij anderen die wel beginnen hieraan (andere verenigingen) en je dan op te geven hiervoor.

Mijn excuses voor het eerste enthousiasme hiervoor en de teleurstelling die erop volgt door dit bericht.

Met sportieve groet,

René

Nieuw in 2017: Landelijke Zomeravondcompetitie

Voorjaarscompetitie én/of Zomeravondcompetitie spelen?

 

Lees meer »

» Nieuws archief