Home

Nieuws

Sparen kroonkurken voor goed doel

Het zal u allicht niet ontgaan zijn dat in het clublokaal de kroonkurken niet meer worden weggegooid maar dat deze worden ingezameld voor een goed doel.

Voor wie doen we dit en wat doen zij ermee?

Wel de inzameling gebeurt voor de St.Elisabeth Schule in Steinfurt, een school voor geestelijk gehandicapte kinderen.

Zij recyclen de kroonkurken en met de opbrengst hiervan worden spullen aangeschaft die anders niet aangeschaft zouden kunnen worden door de school.

Sinds het begin van de inzameling hebben ze inmiddels bijna € 14.000,00 binnengehaald.

Hiervoor hebben ze inmiddels een vogelnestschommel, klimpyramide, liften die ze nodig hebben voor het bestijgen van een rijpaard, tuinbanken en tafels aangeschaft.. Wensen die nog openstaan zijn o.a. computers en nog meer tuinmeubilair.

Mocht u dus thuis kroonkurken hebben geef ze dan af in het clublokaal, daar worden ze in de grote bak gedeponeerd en deze gaat dan weer naar Steinfurt.

 

Alvast bedankt voor ieders medewerking.

 

Joop Damhuis

Eerstvolgende activiteit: het Zwoele Zomeravond thuisblijverstoernooi 11 juli 2015

 

Beste leden,

Ga je deze zomer op vakantie naar: Balkonia, Rundumhausen, Bad Hintergarten of verblijf je 600 kilometer boven Parijs? 

Dan hebben we goed nieuws: Vlakbij je vakantie-adres, kun je meedoen aan het toernooi voor thuisblijvers: 

Het ZWOELE ZOMERAVOND TOERNOOI

Kom op zaterdagavond 11 juli 2015 om 19:00 uur naar TV Glanerbrug. Goed weer is besteld en de Activiteitencommissie staat weer in de startblokken om er een gezellige avond van te maken.

Opgave graag vóór 8 juli a.s. via: activiteitencommissietvg@gmail.com. Neem je vakantievrienden en zonnebril mee!

Glanerbrug Open 2015

De competitie zit er alweer bijna op en het toernooiseizoen staat voor de deur! En natuurlijk staat ook het Glanerbrug Open weer op het programma… We willen je van harte uitnodigen om (opnieuw) deel te nemen aan het Glanerbrug Open 2015, dat dit jaar gespeeld wordt van maandag 27 juli tot en met zondag 2 augustus. De voorbereiding loopt en het belooft weer een uiterst leuk en gezellig toernooi te worden. Zoals jullie weten schenken we altijd bijzondere aandacht aan de activiteiten buiten de baan, dus er zijn weer volop hapjes en andere lekkernijen. Wat goed is hoef je niet te veranderen (en dat doen we dan ook niet), dus naast de gebuikelijke onderdelen is er ook weer extra aandacht voor de HD55+, GD55+ en DD55+. Dus zegt het voort en schrijf je in via deze link! We zien je graag op het Glanerbrug Open 2015…

» Nieuws archief