Home

Maak kennis met TVG

 

Tennis Vereniging Glanerbrug is een actieve en gezellige vereniging! We beschikken over voorzieningen om zowel de recreatieve als de fanatieke speler, ongeacht leeftijd, volop aan zijn trekken te laten komen. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar buiten te tennissen. Het aantal leden van onze vereniging schommelt, afhankelijk van de periode van het jaar, zo rond de 400 spelers.

Ons tennispark is gelegen aan de Ekersdijk in Glanerbrug, naast de sportvelden van onder meer VV Eilermark en Avanti-Wilskracht.
 

Nieuws

Informatieavond voor nieuwe leden

Ben je nieuw bij TVG? Kom dan op 10 oktober naar de informatieavond in de kantine en laat je informeren over alles wat je wilt weten. Regels, gebruiken, competitiemogelijkheden, vacatures. etc. Binnenkort volgt meer informatie over het exacte tijdstip en de agenda.

Men's Day op zaterdag 8 oktober.

Het thema van de dag is De Bok is Los! Meer informatie volgt.

Ladies Day op 25 september, opgeven kan nog tot en met 23 september!

Onze clubkampioenen

De winnaars van de begin september gespeelde clubkampioenschappen zijn:

HD7 GD7

1 Theo de Vries en Chris Weustink
2 Jesper Damhuis en Rene Damhuis

1 Bert de Wals en Ine Burink
2 Arno Berfelo en Marinda van Veen
HD6 GD6
1 Rene Veldman en Marco de Vries
2 Norbert Lienesch en Wim Talman
1 Frank Damhuis en Stephanie Vreriks
2 Wim Talman en Loes Schepers
HD5  
1 Robbin Niemeijer en Tom Spelmink
2 Jeffrey Docter en Stef Kamphuis  
 

 

Kalender KNLTB Najaarscompetitie 2016 via site beschikbaar

 

Via het menu Competitie > KNLTB competitie , teamindeling en schema, vind je de teamindelingen en het speelschema voor de KNLTB najaarscompetitie. Klik op de rode titelbalk met de naam van het team en je vindt de namen van de spelers, de speeldata, de uitslagen en de stand. 

Jeugd Teams Najaarscompetitie 2016

De jeugdteams die de najaarscompetitie spelen staan online!

Meisjes Geel 11-17 jaar ongeslagen kampioen!

Afgelopen zondag 5 juni zijn de meiden van Tennis Vereniging Glanerbrug (11-17 jaar) kampioen geworden in de voorjaarscompetitie 2016. Tot de laatste wedstrijddag bleven de meiden ongeslagen. Uiteindelijk werd hun grootste concurrent O.L.T.C. Ready uit Oldenzaal met 1-5 verslagen. Van Roy Reinkingh ontvingen de meiden namens het (Jeugd)bestuur een mooie oorkonde, een roos en een cadeaubon om met elkaar naar de bioscoop te kunnen gaan. Door het kampioenschap in de 3e klasse zullen de meiden in de najaarscompetitie in de 2e klasse uitkomen.

Op de foto de kampioenen van TVG vlnr Renée Meijer, Rozemarijn van de Leur, Pien Warger, Aïsha Scholtens en Fleur Rolling.

» Nieuws archief