Home

Maak kennis met TVG

 

Tennis Vereniging Glanerbrug is een actieve en gezellige vereniging! We beschikken over voorzieningen om zowel de recreatieve als de fanatieke speler, ongeacht leeftijd, volop aan zijn trekken te laten komen. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar buiten te tennissen. Het aantal leden van onze vereniging schommelt, afhankelijk van de periode van het jaar, zo rond de 400 spelers.

Ons tennispark is gelegen aan de Ekersdijk in Glanerbrug, naast de sportvelden van onder meer VV Eilermark en Avanti-Wilskracht.
 

Glanerbrug Open 2016, Schrijf je in!

Glanerbrug Open 2016, Schrijf je in!

Nieuws

Visie-avond met Marco van Holten, KNLTB, nu ingepland op 5 september!

Draag je TVG een warm hart toe? Houd dan maandagavond 5 september van 19.30 tot 21.30 uur vrij in je agenda!

Marco van Holten, verenigingsadviseur KNLTB, komt naar TVG voor de visie avond die hij door omstandigheden op 20 juni moest afzeggen. Marco gaat ons begeleiden bij het ontwikkelen van een plan van aanpak. Om alsnog uitvoering te geven aan het beleidsplan en de ambitie om bij TVG te realiseren: 6 nieuwe banen en 500 leden in 2020. 

Doel van deze avond:

Het verzamelen van input van de leden. Waar liggen jullie wensen en behoeften? Zie je kansen of verbetervoorstellen voor TVG? De visie avond wordt een interactieve avond en het bestuur hoopt dat zoveel mogelijk van jullie willen meedenken. Samen maken we van TVG een bloeiende vereniging, nu en in de toekomst.

Kalender KNLTB Najaarscompetitie 2016 via site beschikbaar

 

Via het menu Competitie > KNLTB competitie , teamindeling en schema, vind je de teamindelingen en het speelschema voor de KNLTB najaarscompetitie. Klik op de rode titelbalk met de naam van het team en je vindt de namen van de spelers, de speeldata, de uitslagen en de stand. 

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen voor senioren starten op dinsdag 6 september. Zo is iedereen in de gelegenheid om de visie-avond van 5 september te bezoeken!

 

De clubkampioenschappen van de jeugd gaan helaas niet door.

Clubkampioenschappen 1 week verplaatst

De clubkampioenschappen zijn 1 week opgeschoven en worden nu georganiseerd van 5 t/m 11 september.

Jeugd Teams Najaarscompetitie 2016

De jeugdteams die de najaarscompetitie spelen staan online!

Meisjes Geel 11-17 jaar ongeslagen kampioen!

Afgelopen zondag 5 juni zijn de meiden van Tennis Vereniging Glanerbrug (11-17 jaar) kampioen geworden in de voorjaarscompetitie 2016. Tot de laatste wedstrijddag bleven de meiden ongeslagen. Uiteindelijk werd hun grootste concurrent O.L.T.C. Ready uit Oldenzaal met 1-5 verslagen. Van Roy Reinkingh ontvingen de meiden namens het (Jeugd)bestuur een mooie oorkonde, een roos en een cadeaubon om met elkaar naar de bioscoop te kunnen gaan. Door het kampioenschap in de 3e klasse zullen de meiden in de najaarscompetitie in de 2e klasse uitkomen.

Op de foto de kampioenen van TVG vlnr Renée Meijer, Rozemarijn van de Leur, Pien Warger, Aïsha Scholtens en Fleur Rolling.

Onze donderdagdames ongeslagen kampioen!

In de voorjaarscompetitie 2016 op de donderdagmorgen zijn de TVG dames ongeslagen kampioen geworden in de 1e klasse.

 

Van harte gefeliciteerd Antoinet, Carrie, Carolien, Gaby, Herma en Loes!

 

 

Lees meer »

» Nieuws archief