Home

Nieuws

Voorjaarscompetitie-aanmelding 2015

Beste TVG-ers/-sters,

Op 1 december zet de KNLTB de inschrijving open voor de competitieleiders om de teams die zich hebben opgegeven voor het spelen van de Voorjaarscompetities 2015 aan te melden.

Van vrijwel alle teams bij TVG van het afgelopen seizoen heb ik de inschrijving binnen gekregen en het is mooi om te zien dat, op een enkele wijziging na, we weer nagenoeg met hetzelfde aantal teams deel gaan nemen aan de Voorjaarscompetities 2015. Helaas heb ik tot op heden nog geen individuele aanmeldingen binnengekregen, zodat de reservelijst nog niet gevuld kan worden.....

Voor de aanvoerders is het belangrijk om even goed te gaan kijken op de KNLTB-site voor de wijzigingen en ook de facebookpagina als de internetpagina van TVG in de gaten te houden.

Voor vragen kunnen jullie me altijd bereiken via mail: rveltman@live.nl of via telefoon:0620220610/0538529133 of via facebook.

met vriendelijke groet,

René Veltman

Competitieleider TVG

Jaarlijkse reanimatie en AED training 28 november 2014

In onze kantine is een AED aanwezig. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Met elektroshocks helpt het apparaat het hart op gang van iemand die een hartstilstand heeft. Het is belangrijk dat er voldoende leden zijn die het apparaat weten te bedienen. Hiervoor wordt bij TVG jaarlijks een training gegeven.

Dit jaar vindt de training plaats op vrijdagavond 28 november. Een aantal leden heeft de cursus al eerder gevolgd. Zij krijgen een uitnodiging per e-mail. Heb je belangstelling voor deze training? Geef je dan op vóór 21 november a.s. Dat kan door een e-mail te sturen naar Theo de Vries; theoinadevries@home.nl.

 

 

 

» Nieuws archief