Home

Nieuws

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2016

Schrijf je nu in via deze site onder competitie, voorjaarscompetitie, aanmelden. Doe dit voor 6 december 2016, de inschrijving bij de KNLTB sluit op 10 december 2016. Na deze datum is het niet meer mogelijk om teams aan te melden. Individueel ben je dan nog toe te voegen aan een bestaand team.

Graag zien we teams zich in het geheel aan te melden, maar individueel is heel goed mogelijk. Informeer ook bij Bob Spijker welk team/teamspelers bij jou passen en wellicht kan daar een mooi team uit voortkomen!!!

Sparen kroonkurken voor goed doel

Het zal u allicht niet ontgaan zijn dat in het clublokaal de kroonkurken niet meer worden weggegooid maar dat deze worden ingezameld voor een goed doel.

Voor wie doen we dit en wat doen zij ermee?

Wel de inzameling gebeurt voor de St.Elisabeth Schule in Steinfurt, een school voor geestelijk gehandicapte kinderen.

Zij recyclen de kroonkurken en met de opbrengst hiervan worden spullen aangeschaft die anders niet aangeschaft zouden kunnen worden door de school.

Sinds het begin van de inzameling hebben ze inmiddels bijna € 14.000,00 binnengehaald.

Hiervoor hebben ze inmiddels een vogelnestschommel, klimpyramide, liften die ze nodig hebben voor het bestijgen van een rijpaard, tuinbanken en tafels aangeschaft.. Wensen die nog openstaan zijn o.a. computers en nog meer tuinmeubilair.

Mocht u dus thuis kroonkurken hebben geef ze dan af in het clublokaal, daar worden ze in de grote bak gedeponeerd en deze gaat dan weer naar Steinfurt.

 

Alvast bedankt voor ieders medewerking.

 

Joop Damhuis

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen dames- en heren enkel worden gehouden op 29 (vanaf 18.30 uur ) 30 en 31 augustus. Klik hier om je, via toernooi.nl, in te schrijven voor de enkel-categoriën 

De clubkampioenschappen gemengd- dames en heren dubbel worden gehouden in de week van 1 t/m 7 september. Klik hier om je, via toernooi.nl, in te schrijven voor de dubbel-categoriën

Voor de krasse knarren hebben we ook dit jaar weer een categorie 55+.

Vorig jaar was er zeer veel animo in deze leeftijdsgroep en we hopen dat jullie dit jaar ook weer volop aanwezig zijn. Je kunt je maximaal inschrijven voor 2 onderdelen.

Ook zal de traditionele mosselavond weer op vrijdag gehouden worden.

» Nieuws archief