Home

Maak kennis met TVG

 

Tennis Vereniging Glanerbrug is een actieve en gezellige vereniging! We beschikken over voorzieningen om zowel de recreatieve als de fanatieke speler, ongeacht leeftijd, volop aan zijn trekken te laten komen. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar buiten te tennissen. Het aantal leden van onze vereniging schommelt, afhankelijk van de periode van het jaar, zo rond de 400 spelers.

Ons tennispark is gelegen aan de Ekersdijk in Glanerbrug, naast de sportvelden van onder meer VV Eilermark en Avanti-Wilskracht.
 

Glanerbrug Open 2016, Schrijf je in!

Glanerbrug Open 2016, Schrijf je in!

Nieuws

Hollandse avond!

Jeugd Teams Najaarscompetitie 2016

De jeugdteams die de najaarscompetitie spelen staan online!

Meisjes Geel 11-17 jaar ongeslagen kampioen!

Afgelopen zondag 5 juni zijn de meiden van Tennis Vereniging Glanerbrug (11-17 jaar) kampioen geworden in de voorjaarscompetitie 2016. Tot de laatste wedstrijddag bleven de meiden ongeslagen. Uiteindelijk werd hun grootste concurrent O.L.T.C. Ready uit Oldenzaal met 1-5 verslagen. Van Roy Reinkingh ontvingen de meiden namens het (Jeugd)bestuur een mooie oorkonde, een roos en een cadeaubon om met elkaar naar de bioscoop te kunnen gaan. Door het kampioenschap in de 3e klasse zullen de meiden in de najaarscompetitie in de 2e klasse uitkomen.

Op de foto de kampioenen van TVG vlnr Renée Meijer, Rozemarijn van de Leur, Pien Warger, Aïsha Scholtens en Fleur Rolling.

Onze donderdagdames ongeslagen kampioen!

In de voorjaarscompetitie 2016 op de donderdagmorgen zijn de TVG dames ongeslagen kampioen geworden in de 1e klasse.

 

Van harte gefeliciteerd Antoinet, Carrie, Carolien, Gaby, Herma en Loes!

 

 

Lees meer »

Inschrijving najaarscompetitie 2016 KNLTB

De voorjaarsompetitie is nu nog in volle gang maar toch moeten we al weer gaan denken aan het najaar. De inschrijving voor de najaarscompetitie 2016 bij de KNLTB is namelijk geopend. Klik op lees meer voor informatie van de jeugdcommissie. Via de aanvoerders worden deelnemende volwassenen geínformeerd. Zit je niet in een team, maar heb je wel interesse, meld je dan bij René Veltman of ga naar de inschrijfpagina op deze site.

Meer informatie over de najaarscompetitie vind je op: http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/

 

Lees meer »

Informatie Voorjaarscompetitie 2016

Via Voorjaarscompetitie 2016 TVG kun je veel informatie vinden over de KNLTB Voorjaarscompetitie 2016. Je vindt bijvoorbeeld het volledige speelschema van alle 22 TVG teams. Door op de rode titelbalk van een team te klikken zie je de namen en ranking van de TVG leden die in dit team spelen. Ook kun je de competitieresultaten volgen.

Als je nog niet in een competitie meespeelt kun je hier beoordelen of er in 1 van de teams nog spelers nodig zijn en of jouw speelsterkte een beetje past bij de ranking van de teamleden.

Kijk aan de hand van het speelschema welke teams thuisspelen en kom gezellig aanmoedigen!

Noabersport Enschede

Zaterdag 9 april publiceert Dagblad Tubantia een redactioneel stuk over de activiteiten van de samenwerkende sportverenigingen voor de toekomstige bewoners van het AZC. Vandaag hebben de TVG leden alvast het persbericht ontvangen. Niet gehad maar wel geïnteresseerd? Lees hier het persbericht.

Lees meer »

» Nieuws archief