Home

Nieuws

Sparen kroonkurken voor goed doel

Het zal u allicht niet ontgaan zijn dat in het clublokaal de kroonkurken niet meer worden weggegooid maar dat deze worden ingezameld voor een goed doel.

Voor wie doen we dit en wat doen zij ermee?

Wel de inzameling gebeurt voor de St.Elisabeth Schule in Steinfurt, een school voor geestelijk gehandicapte kinderen.

Zij recyclen de kroonkurken en met de opbrengst hiervan worden spullen aangeschaft die anders niet aangeschaft zouden kunnen worden door de school.

Sinds het begin van de inzameling hebben ze inmiddels bijna € 14.000,00 binnengehaald.

Hiervoor hebben ze inmiddels een vogelnestschommel, klimpyramide, liften die ze nodig hebben voor het bestijgen van een rijpaard, tuinbanken en tafels aangeschaft.. Wensen die nog openstaan zijn o.a. computers en nog meer tuinmeubilair.

Mocht u dus thuis kroonkurken hebben geef ze dan af in het clublokaal, daar worden ze in de grote bak gedeponeerd en deze gaat dan weer naar Steinfurt.

 

Alvast bedankt voor ieders medewerking.

 

Joop Damhuis

Glanerbrug Open 2015

De competitie zit er alweer bijna op en het toernooiseizoen staat voor de deur! En natuurlijk staat ook het Glanerbrug Open weer op het programma… We willen je van harte uitnodigen om (opnieuw) deel te nemen aan het Glanerbrug Open 2015, dat dit jaar gespeeld wordt van maandag 27 juli tot en met zondag 2 augustus. De voorbereiding loopt en het belooft weer een uiterst leuk en gezellig toernooi te worden. Zoals jullie weten schenken we altijd bijzondere aandacht aan de activiteiten buiten de baan, dus er zijn weer volop hapjes en andere lekkernijen. Wat goed is hoef je niet te veranderen (en dat doen we dan ook niet), dus naast de gebuikelijke onderdelen is er ook weer extra aandacht voor de HD55+, GD55+ en DD55+. Dus zegt het voort en schrijf je in via deze link! We zien je graag op het Glanerbrug Open 2015…

Sleuteloverdracht na meer dan 10 jaar

Johan en Margret Scholtens hebben meer dan 10 jaar dienst gedaan als sleuteladres voor TVG. Namens het bestuur hebben secretaris Miranda Damhuis en penningmeester Nicole Krabbe hen op passende wijze bedankt voor al hun goede zorgen. Per 1 april 2015 hebben zij hun taak overgedragen aan een nieuwe sleutelbewaarder.  Johan en Margret: langs deze weg nogmaals hartelijk dank!

» Nieuws archief