Home

Maak kennis met TVG

 

Tennis Vereniging Glanerbrug is een actieve en gezellige vereniging! We beschikken over voorzieningen om zowel de recreatieve als de fanatieke speler, ongeacht leeftijd, volop aan zijn trekken te laten komen. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen, waardoor het mogelijk is om het gehele jaar buiten te tennissen. Het aantal leden van onze vereniging schommelt, afhankelijk van de periode van het jaar, zo rond de 400 spelers.

Ons tennispark is gelegen aan de Ekersdijk in Glanerbrug, naast de sportvelden van onder meer VV Eilermark en Avanti-Wilskracht.
 

Nieuws

Halloween Party voor jeugd en volwassenen!!

Zondagmiddagsoos

René Veltman probeert voor alle TVG-leden een leuke, gezellige tenniszondagmiddag/avond soos te creeren.

Dit houdt in dat je een vrije inloop hebt vanaf 15:00 tot max.19:00 waarin je met een groepje of individueel kunt gaan tennissen. Het idee is om zoveel mogelijk door elkaar heen te tennissen (rackets bij elkaar en per 4 de baan op!) van jong tot oud en van verschillende speelsterkten. Introducees mogen gerust eens mee komen tennissen.

Gezelligheid staat voorop, dus de kantine zal gedurende deze soos-middag ook geopend zijn. Tennis je even niet, drink dan gezellig wat binnen of buiten op het terras, zolang het weer dit toelaat!

Laten we met ons allen dit tot een succes maken en laten we zien dat tennis bij Tennisvereniging Glanerbrug leeft!!!

Ik hoop op een goede opkomst en zie jullie op zondagmiddag vanaf 15:00 uur.

met sportieve groet,

René Veltman

Eerste indeling wintercompetitie bekend!

De indeling voor de wintercompetitie op 19 oktober staat op de site onder het menu comptetitie. De rest van de indeling volgt zo spoedig mogelijk en is dan ook daar te vinden.

 

Opgeven kan nog steeds!

Meld je aan voor de Wintercompetitie 2016/2017!

Wijziging: de woensdagen 5 en 12 oktober is er nog vrij tennissen. De wintercompetitie start op 19 oktober. Je hebt dus nog extra tijd om je op te geven!!

 

Op woensdag 19 ipv 5 oktober begint de wintercompetitie voor alle senior TVG-leden. Gevorderd of beginner, maakt niets uit, doe lekker mee.

Er zijn al behoorlijk wat inschrijvingen, maar opgeven kan nog steeds. De inschrijvingslijst hangt in de kantine, maar een mail naar theoinadevries@home.nl kan ook. Er wordt HD en DD gespeeld, en bij voldoende deelname eventueel ook GD.

Speelschema: 3 blokken van een uur; 19.00-20.00 uur, 20.00-21.00 uur en van 21.00-22.00 uur. Mocht je niet al om 19 uur kunnen geef dat dan even aan.

Aanmelding: bij voorkeur met een dubbelpartner; heb je geen partner dan proberen wij een match te maken.

Theo de Vries en Hans Paape

Informatieavond voor nieuwe leden

Ben je nieuw bij TVG? Kom dan op 10 oktober naar de informatieavond in de kantine en laat je informeren over alles wat je wilt weten. Regels, gebruiken, competitiemogelijkheden, vacatures. etc. Binnenkort volgt meer informatie over het exacte tijdstip en de agenda.

Noabersport Enschede heeft de sportprijs gewonnen van de Gemeente Enschede

Het initiatief Noabersport van Avanti Wilskracht en onder andere Tennisvereniging Glanerbrug heeft een sportprijs gewonnen van de gemeente Enschede. Het project kreeg vrijdagavond De Auke Vleer Sportwaarderingsprijs. Deze prijs is bedoeld voor een bijzonder initiatief met sport in Enschede. Ondanks dat het initiatief nog niet tot uitvoer is gekomen door de perikelen rond het AZC wordt de inzet van de sportverenigingen zeer gewaardeerd.

Onze clubkampioenen

De winnaars van de begin september gespeelde clubkampioenschappen zijn:

HD7 GD7

1 Theo de Vries en Chris Weustink
2 Jesper Damhuis en Rene Damhuis

1 Bert de Wals en Ine Burink
2 Arno Berfelo en Marinda van Veen
HD6 GD6
1 Rene Veldman en Marco de Vries
2 Norbert Lienesch en Wim Talman
1 Frank Damhuis en Stephanie Vreriks
2 Wim Talman en Loes Schepers
HD5  
1 Robbin Niemeijer en Tom Spelmink
2 Jeffrey Docter en Stef Kamphuis  
 

 

» Nieuws archief