Home

Nieuws

Halloween Scary Costume Party

Competitie Voorjaar 2015 (tevens najaar 2015)

Dinsdag 16 september 2014,

Beste TVG-er/ster,

Nu het buitenseizoen er bijna opzit, gaan we weer nadenken over de winterperiode: gaan we door met tennissen of stoppen we even. Dat "even" zit er ook zo weer op en voor dat je het weet is het weer April 2015. De start van de nieuwe Voorjaarscompetitie 2015!de speeldata zijn reeds bekend en staan op de site van de KNLTB (www.knltb.nl) en zullen weer 7 speelweken inhouden.

Teams hiervoor dienen begin december 2014 al weer opgegeven te worden.

Hierbij doe ik dan ook een oproep naar alle leden van tennisvereniging Glanerbrug, die graag in competitieverband willen uitkomen om zich in te schrijven INDIVIDUEEL of met een GEHEEL TEAM (minimaal 5 a 6 personen) via de site www.tvglanerbrug.nl

(nu je hier toch bent om dit te lezen, kun je ook gelijk het formulier invullen!;-))

Ik zou iedereen ook willen verwijzen naar de site van de KNLTB www.knltb.nl voor alle competitiesoorten die aangeboden worden in de regio Noordoost waar TVG onder valt.

De aanvoerders/sters van de teams die het afgelopen seizoen competitie hebben gespeeld, ontvangen deze week een mail met een uitnodiging voor een korte evaluatie van het afgelopen seizoen en met de verwachting voor het komende seizoen. Ook zullen zij wederom het team moeten opgeven via de site.

Voor het komende seizoen zit de vrijdagavond vol. Inschrijven hiervoor heeft dan ook geen zin tenzij je je aansluit bij een bestaand team op vrijdag waarvan de aanvoerder je dan op zal geven.

Vanaf September 2015 is mijn voornemen ook met TVG deel te gaan nemen aan de Najaarscompetitie Regio Noordoost, die ook op dezelfde basis plaatsvind als de voorjaarscompetitie.De aanmelding hiervoor is net na de voorjaarscompetitie en inschrijving hiervoor uitsluitend INDIVIDUEEL.

Van hieruit kan ik dan teams gaan samenstellen. De reden voor individuele opgave is dat velen ook FTO spelen of liever toernooien spelen en daardoor het weekend vaak verhinderd zijn. Geef bij opgave duidelijk aan dat het om Voorjaar of Najaar gaat.

Voor meer info kun je altijd contact met mij opnemen via mail: rveltman@live.nl of telefoon: 06-20220610 of 053-8529133

ik hoop zoveel mogelijk inschrijvingen te mogen ontvangen voor de diverse competities!

met sportieve groet,

René Veltman

Competitieleider TV Glanerbrug

» Nieuws archief