De renovatie van ons tennispark verloopt voorspoedig!

16 november 2020


De renovatie gaat zo goed dat de banen 3, 4 en 5 vanaf al bespeelbaar zijn! En daar zijn wij heel blij mee.

Vanaf donderdag 19 november 2020 is het mogelijk om baan 3, 4 of 5 te reserveren. Wel vragen wij je om met een paar dingen rekening te houden:

- omwille van de veiligheid; toegang tot het park tijdelijk alleen via de poort aan de kant van de nieuwe brandweerkazerne. Rondom de kantine en banen 1 en 2 is namelijk nog bouwterrein.

- fietsen in de oefenkooi plaatsen. 

- in de eerste weken moet de kunstgravel-korrel nog wat inzakken in de onderlaag. In het begin liggen die korrels er dus nog wat dikker op. Daarom graag de baan slepen na elk gebruik: in cirkelvorm, van buiten naar binnen lopen voor een goede verdeling van de korrel. 

- baanreservering via de Clubapp blijft verplicht. Uiterlijk 5 minuten van tevoren aanwezig zijn en handmatig met je pasje de reservering bevestigen (net als nu) in de hal bij de kleedkamers.

- het nieuwe bedieningspaneel van de verlichting van alle banen is geplaatst in de hal bij de kleedkamers. 

Vanaf maandag 23 november 2020, geeft Wouter weer les op baan 3. Baan 4 en 5 zijn beschikbaar voor vrij tennissen. Antea gaat verder met baan 1 en 2, maar de verwachte weersomstandigheden zijn minder goed dan in de afgelopen weken. 

Wij houden jullie op de hoogte!  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Address

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede