Kantine open en andere mededelingen!

19 mei 2021

Kantine

Vanaf 5 juni mag de kantine weer open bij de sportverenigingen. Voorlopig tot 22.00 uur, maar we hopen snel tot later. We kunnen in ieder geval opstarten met het inwijden van ons mooie ruime terras. Ook douches en kleedkamers mogen weer worden gebruikt.

Vrijwilligers gevraagd voor kantinedienst

We hebben natuurlijk vrijwilligers nodig.
Wil je een of meerdere keren kantinedienst draaien? (Bv 's avonds van 18.00 tot 22:00 uur of in het weekend overdag) - geef dan aan wanneer je beschikbaar bent. Graag opgeven bij Hans Paape via [email protected]

Kunst op het clubgebouw

Binnenkort zorgen we voor meer kleur en herkenbaarheid van de kantine door een mooie muurschildering van Monique Burggrave. Zie bijgaande foto voor een impressie.

Vooraankondiging ALV

Vorig jaar is de ALV op 22 juni 2020 gehouden. Buiten op baan 3. Formeel moeten we de ALV dit jaar dan weer vóór 22 juni 2021 organiseren. Maar de Corona-regels lieten het heel lang niet toe. Het bestuur stelt voor de ALV te verplaatsen naar september zodat zoveel mogelijk leden live aanwezig mogen zijn. We zijn druk bezig met het onderzoek naar het realiseren van 2 padelbanen bij TVG. Het bestuur hoopt in september de plannen te kunnen presenteren en voor te leggen. 

Kennismakingsactie zeer succesvol

De kennismakingsactie heeft TVGlanerbrug zo'n 75 nieuwe aanmeldingen opgeleverd. Dit betekent dat we vanwege de extra trainingen een extra baan hebben moeten toekennen. Wouter heeft daarbij ondersteuning gekregen van Gustavo die zeer enthousiast met de nieuwe leden aan de slag is gegaan.

Tennispromotor probeert de trainingen meer te spreiden over de week, zodat er voldoende ruimte overblijft om vrij te tennissen.

Afsluiten hek grote parkeerplaats

Om overlast door hangjongeren te voorkomen is met alle aangesloten verenigingen en de gemeente afgesproken dat het hek 's avonds om 23:00 uur dicht gaat. Uitgezonderd bij activiteiten als competities en evenementen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Address

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede