Padeltrainer stelt zich voor en update over de bouw!

03 augustus 2023


Update bouw: De bouw van de padelbanen bij TVG start defintief in week 35 (vanaf 28 augustus)!. Leer alvast onze Padeltrainer kennen:

Mijn naam is Daan Richter. Na mijn middelbare school periode heb ik de opleiding Sport en Bewegen voltooid. Daarna ben ik gestart met de opleiding Fysiotherapie en in 2021 ben ik afgestudeerd. Mijn leven staat in het teken van sport en bewegen. In mijn jeugdjaren heb ik altijd op hoog niveau gevoetbald en getennist. Hierdoor is dan ook mijn enthousiasme in balsporten ontstaan. 

In 2020 kwam ik in contact met de Padelsport en was meteen enthousiast. Ik heb toen besloten om de opleiding tot Padeltrainer te volgen en heb mijn diploma behaald. Het mooie aan Padel is dat het een teamsport is, uitdagend voor zowel de beginner als de gevorderde, jong en oud, waarbij reactievermogen, inzicht en daarnaast basistechnieken belangrijke onderdelen zijn. Ik ben ervan overtuigd dat ik door mijn enthousiasme en plezier voor de Padelsport dit kan overbrengen op alle toekomstige padelspelers die ik mag begeleiden tijdens mijn lessen bij TVG. 

Lesdagen bij TVG: Maandag, dinsdag en woensdag (nadere info volgt zsm via de website van DR-Padel). Mocht je nog vragen hebben dan kun je mailen naar: [email protected] of kijk op de website van Daan: https://dr-padel.nl/

Sportieve groeten en hopelijke tot snel op de padelbanen bij TVG.

Daan Richter

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Adres

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede

KVK-nummer

40073447