Voorjaarscompetitie 2024

15 november 2023

Beste leden,
 
De najaarscompetitie 2023 is al weer even achter de rug. Het is dus tijd om weer vooruit te kijken naar het komende tennisjaar en je weer op te geven voor de voorjaarscompetitie 2024.
 
Net als afgelopen jaar zal er in de voorjaarscompetitie op vrijdagavond weer om en om gespeeld worden. Dit betekent de ene week de mixteams en de andere week de dames- en herenteams. Voor de andere speeldagen wordt de normale indeling gehanteerd. Bij de bijlagen tref je de speeldagenkalender en het competitieaanbod aan.
 
Je kunt je team inschrijven via [email protected]. De inschrijvingstermijn sluit op 31 december om 23.59 uur. Aanmeldingen die later binnen komen zullen alleen in behandeling worden genomen als er op de gewenste speeldag nog ruimte is. Wil je je individueel aanmelden dan kan dit ook. We zullen dan proberen je onder te brengen in een team. Helaas kunnen we niet garanderen dat dit ook daadwerkelijk lukt.
 
Zoals bekend is de belangstelling voor de vrijdagavond als speeldag groot. Dit is zeker het geval in de heren- en damescompetitie. Net als bij de voor- en najaarscompetitie kan er een situatie ontstaan dat er te veel inschrijvingen voor een bepaalde speeldag zijn. We zullen dan ook dezelfde criteria hanteren als in 2023:
  • Een team dient uit minimaal 6 spelers te bestaan (die ook daadwerkelijk gaan spelen!). Je mag je uiteraard met minder spelers inschrijven. Je loopt dan echter wel de kans dat we de inschrijving van jouw team niet kunnen honoreren.
  • Speelt jouw team (deels) al op een andere dag, gun dan een ander team om op de vrijdag te spelen. Ook dit kan een reden zijn om de inschrijving niet te honoreren.
  • Is er een te groot aantal deelnemers voor een bepaalde speeldag, dan wordt er geloot welke teams we daadwerkelijk zullen inschrijven. Door je in te schrijven stem je expliciet in met deze eventuele loting. De eventuele loting vindt plaats op donderdag 4 januari om 20.00 uur in de kantine van TVG zodat eventuele uitgelote teams nog de tijd hebben om een alternatief te zoeken. Neemt jouw team deel aan de loting dan zullen we dit op 2 of 3 januari via de mail kenbaar maken.
  • Indien een team zich aanmeldt, dat bij de een eerdere competitie is uitgeloot, dan wordt dit team automatisch ingeschreven. Dit betekent dan ook dat er minder plekken beschikbaar zijn! Het verkregen recht om bij een volgende competitie-inschrijving sowieso te worden ingeschreven komt hiermee te vervallen. Het "stapelen" van inschrijfrechten is niet toegestaan.
Tot slot nog even enkele praktische zaken. De competitiebijdrages voor de dinsdag-, donderdag- en zaterdagteams bedragen € 45,00. De bijdrage voor de vrijdagavondteams bedraagt € 32,00. Uiteraard zullen we er t.z.t. voor zorgen dat je ook de ballen weer kunt aanschaffen.
 
We hopen dat we voor de voorjaarscompetitie weer veel inschrijvingen krijgen en iedereen ook kunnen plaatsen op de gewenste speeldag.
 
Met sportieve groet,
Arjan en Roy
aanbod-voorjaarscompetitie-2024-senioren-landelijk.pdf speeldata-knltb-voorjaarscompetitie-tennis-2024 (1).pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Adres

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede

KVK-nummer

40073447