Super kennismakingsactie Tennisvereniging Glanerbrug

Ben jij ook zo toe aan een beetje beweging en competitie? Tennis is één van de weinige sporten die je altijd kunt uitoefenen.

Tennisvereniging Glanerbrug nodigt je uit om op een laagdrempelige manier kennis te maken met deze mooie sport voor jong en oud. Je kunt voor een half jaar lid worden en krijgt daarbij vijf tennislessen van tennisleraar Wouter Zocca.

De lessen worden gegeven in groepjes van vier personen en worden ingepland in de maanden april en mei. Dit is ook afhankelijk van regels met betrekking tot de lockdown/avondklok. Geef bij het aanmelden de voorkeursdag(en) op, zodat wij hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. Na een half jaar bepaal jij of je het tennisvirus te pakken hebt en lid wilt blijven.

Het kennismakingsarrangement kost voor jeugdleden slechts € 45,- en voor seniorleden € 60,- en start op 1 april. Tijdens je lidmaatschap kun je onbeperkt gebruik maken van het mooie onlangs gerenoveerde complex aan de Ekersdijk in Glanerbrug met vijf prachtige smashcourt banen. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal kennismakingsarrangementen beschikbaar.

Klik hier om je aan te melden.

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Address

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede