Informatie

Actief en gezellig

Lekker bewegen in de buitenlucht. Of je nu het beste uit jezelf wilt halen bij competitie en toernooien of puur recreatief wilt tennissen, je kunt altijd bij Tennisvereniging Glanerbrug terecht. We hebben 3 gravel- en 3 kunstgrasbanen. Op de kunstgrasbanen kun je ook ‘s winters tennissen, behalve bij sneeuw en opdooi. 

Door de jeugd- en activiteitencommissie worden regelmatig activiteiten in het clubhuis georganiseerd. Gezelligheid staat hierbij voorop en alle leeftijdscategorieën komen aan bod. We hebben circa 320 leden, waarvan 90 jeugdleden. 

Tennislessen bij TVG

We raden nieuwe leden altijd aan om les te nemen. Ten eerste om de techniek (nog beter) onder de knie te krijgen en ten tweede om andere leden te leren kennen. Op die manier vind je snel tennismaatjes om samen te oefenen of om mee te doen aan toernooien en (onderlinge) competities. Wouter Zocca van tennisschool Tennis Promotor is onze clubtrainer. Hij stimuleert deelname aan activiteiten en brengt leden van ongeveer hetzelfde niveau bij elkaar. Meer weten over lessen bij TVG? Kijk dan bij ‘Tennisles’.

Lid worden

Op deze website vind je alle benodigde informatie om je meteen in te schrijven. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze bestuur- of commissieleden. Zij informeren je graag persoonlijk over TVG en de mogelijkheden die we je kunnen bieden! Onder 'Commissies' vind je de namen en e-mailadressen.

Routebeschrijving

Ons tennispark is vanuit Enschede snel en makkelijk te bereiken. Volg vanuit Enschede de Gronausestraat in de richting van Glanerbrug. Aan de rechterzijde passeer je de sportvelden van achtereenvolgens de voetbalverenigingen Avanti-Wilskracht en Eilermark. Ga bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf, dit is de Heidevlinder. Aan de rechterzijde zie je dan al de tennisbanen van TVG. Sla bij de 1e weg rechtsaf naar de Ekersdijk. Na 200 meter draai je vervolgens aan de rechterzijde de parkeerplaats op. De ingang van TVG bevindt zich aan de rechterzijde van deze parkeerplaats, achter het clubgebouw van de schuttersvereniging.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Address

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede