Informatie

Missie en visie

Samen met onze leden hebben we in 2020 in de Algemene Vergadering de volgende visie en missie voor TVG vastgesteld.

Visie
Tennissen met plezier

Missie
TVG is een vereniging van, voor en door leden, te karakteriseren als laagdrempelig, gastvrij en open. De waarden: sportief, gezellig, betrokken en respectvol zijn leidend en die binden ons. TVG is maatschappelijk betrokken en heeft aandacht voor vernieuwing.

Dat is wie we willen zijn en hoe we TVG hebben georganiseerd. 

Actief en gezellig

Lekker bewegen in de buitenlucht. Of je nu het beste uit jezelf wilt halen bij competitie en toernooien of puur recreatief wilt tennissen, je kunt altijd bij terecht. We hebben 5 all-weather banen, waar je ook TVG in de winter op kunt tennissen, behalve bij sneeuw en opdooi. 

Door de jeugd- en activiteitencommissie worden regelmatig activiteiten in het clubhuis georganiseerd. Gezelligheid staat hierbij voorop en alle leeftijdscategorieën komen aan bod. We hebben circa 399 leden, waarvan ongeveer 90 jeugdleden. 

Tennislessen bij TVG

We raden nieuwe leden altijd aan om les te nemen. Ten eerste om de techniek (nog beter) onder de knie te krijgen en ten tweede om andere leden te leren kennen. Op die manier vind je snel tennismaatjes om samen te oefenen of om mee te doen aan toernooien en (onderlinge) competities. Wouter Zocca van tennisschool Tennis Promotor is onze clubtrainer. Hij stimuleert deelname aan activiteiten en brengt leden van ongeveer hetzelfde niveau bij elkaar. Meer weten over lessen bij TVG? Kijk dan bij ‘Tennisles’.

Lid worden

Op deze website vind je alle benodigde informatie om je meteen in te schrijven. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze bestuur- of commissieleden. Zij informeren je graag persoonlijk over TVG en de mogelijkheden die we je kunnen bieden! Onder 'Bestuur en Commissies' vind je de namen en e-mailadressen.

Informatieboekje

De Communicatiecommissie heeft een vernieuwd Informatieboekje samengesteld met alle praktische informatie over TVG.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Adres

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede

KVK-nummer

40073447