Bardienst werkzaamheden

Werkzaamheden

De sleutel haal je op op het sleuteladres.

  • Je draait bardienst van 19.00 uur tot 23.00 uur, met uitzondering van competitie- en toernooidagen. (Daarvoor gelden aparte instructies).
  • Na 23.00 mag er geen alcohol meer geschonken worden en om 0.00 uur moet de kantine gesloten zijn in verband met de vergunning.
  • Vergeet niet je eigen consumpties aan te strepen.
  • De stop in de spoelbak plaatsen van de bar en deze vol laten lopen. De glazenreiniger staat onder de spoelbak.
  • Afwasmachine uitpakken, inpakken en aanzetten.
  • Tafels op het terras afruimen en afnemen, stoelen binnen in de herenkleedkamer zetten.
  • Volle kratten met lege flesjes en lege wijnflessen in de ruimte van de grote koeling zetten.
  • Alle glazen, behalve bierglazen, na het afwassen ook afdrogen en op de juiste plek zetten.
  • Aan het einde van de dienst (als de tap is gebruikt) de lekbakken van de bar doorspoelen met kokend heet water (uit de waterkoker) en droog maken.
  • Alle gebruikte hand- vaat- en theedoeken over de kratten in de ruimte voor de grote koeling leggen.
  • Het ergste gravel/zand opzuigen met de stofzuiger. (in de kast bij de radio en verlichting banen)
  • Bij einde bardienst dien je ervoor te zorgen dat alles is aangevuld. (fris, bier, etc.)
  • Verlichting op de banen uitzetten en de kleedkamerdeur sluiten.
  • In de winter de CV terugzetten naar 15 graden.
  • Kijk of alle lampen in de kantine uit zijn en sluit de deuren in verband met het alarm.
  • Afsluiten en het alarm activeren.
  • De kantinesleutel terugbrengen naar het sleuteladres, deze nooit mee naar huis nemen!

Bardienst tijdens de competitie (extra werkzaamheden)

  • Doordeweekse dagen aanwezig zijn om 18.30.
  • Gehaktballen ontdooien in de magnetron en jus maken waar ze later warm in kunnen blijven.
  • Friteuse aanzetten.
     
  • Zaterdag aanwezig zijn om 11.00 uur.
  • Op zaterdag zorgt de barcommissie voor broodjes en beleg. Deze dienen gesmeerd te worden. We maken broodjes gezond, broodjes ham en broodjes kaas. Het broodje gezond bestaat uit plak ham, plak kaas, tomaat en komkommer, daarop nog remouladesaus. Krijtbordje met prijzen op de bar zetten.
  • Tosti’s uit de vriezer halen. (Beginnen met ongeveer 10 stuks).
  • Gehaktballen in jus leggen.

Voor de rest gelden bovenstaande instructies.

Houd, als afsluitende bardienst, altijd voor ogen dat diegene die morgen als eerste in de kantine is, geen puinzooi aantreft!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Address

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede