Bardienst werkzaamheden

Je kan worden gevraagd om een bardienst te draaien. Het is leuk, gezellig en je leert veel mensen kennen. 

Werkzaamheden

Op het sleuteladres haal je de sleutel op.

  • Je draait bardienst van 19.00 uur tot 23.00 uur, met uitzondering van competitie- en toernooidagen. Daarvoor gelden aparte instructies.
  • Na 23.00 mag er geen alcohol meer geschonken worden en om 0.00 uur moet de kantine gesloten zijn in verband met de vergunning.
  • Vergeet niet je eigen consumpties aan te slaan.
  • Plaats de stop in de spoelbak van de bar en laat deze vollopen met water. De glazenreiniger staat onder de spoelbak.
  • De afwasmachine uitpakken, inpakken en aanzetten.
  • Tafels op het terras afruimen en afnemen, stoelen binnen in de herenkleedkamer zetten.
  • Volle kratten met lege flesjes en lege wijnflessen in de ruimte van de grote koeling zetten.
  • Alle glazen, behalve bierglazen, na het afwassen ook afdrogen en op de juiste plek zetten.
  • Alle gebruikte hand- vaat- en theedoeken over de kratten in de ruimte voor de grote koeling leggen.
  • Het ergste zand opzuigen met de stofzuiger (in de kast bij de radio en verlichting banen).
  • Bij einde bardienst dien je ervoor te zorgen dat alles is aangevuld (fris, bier, etc.).
  • Verlichting op de banen uitzetten en de kleedkamerdeur sluiten.
  • In de winter de CV terugzetten naar 15 graden.
  • Kijk of alle lampen in de kantine uit zijn en sluit de deuren in verband met het alarm.
  • Afsluiten en het alarm activeren.
  • De kantinesleutel terugbrengen naar het sleuteladres, deze nooit mee naar huis nemen!

Bardienst tijdens de competitie (extra werkzaamheden)

  • Op doordeweekse dagen dien je om 18.30 uur aanwezig te zijn.
  • De gehaktballen worden ontdooit in de magnetron en maak de jus klaar waar ze later warm in kunnen blijven.
  • Zet de friteuse aan.
     
  • Op de zaterdag dien je om 11.00 uur aanwezig te zijn.
  • De barcommissie zorgt voor broodjes en beleg. Deze dienen gesmeerd te worden. We maken broodjes gezond, broodjes ham en broodjes kaas. Het broodje gezond bestaat uit plak ham, plak kaas, tomaat en komkommer, daarop nog remouladesaus. Krijtbordje met prijzen op de bar zetten.
  • Tosti’s uit de vriezer halen (beginnen met ongeveer 10 stuks).
  • Gehaktballen in jus leggen.

Voor de rest gelden bovenstaande instructies.

Houd, als afsluitende bardienst, altijd voor ogen dat diegene die morgen als eerste in de kantine is, geen puinzooi aantreft!

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Address

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede

KVK-nummer

40073447