Bestuur en Commissies

Vele handen maken licht werk

Net als iedere vereniging draait ook TVGop de inzet van vrijwilligers. Vrijwilligers die een stapje extra zetten, zodat alle leden ervan profiteren:

  • goed onderhouden van de banen;
  • een keurig onderhouden park;
  • een gezellig clubhuis;
  • schone kleedkamers en sanitaire voorzieningen;
  • de bardienst die zorgt voor de gewenste drankjes en hapjes;
  • tegen ‘kantineprijzen’.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit het dagelijks bestuur (voorzitter, penningmeester en secretaris). Het bestuur geeft leiding aan de vereniging. Heb je vragen, opmerkingen of verbeterpunten, neem dan contact op met een van de bestuursleden. In de jaarlijkse algemene ledenvergadering (in maart) legt het bestuur verantwoording af aan alle leden over het gevoerde beleid. 

Voorzitter Felix van de Straat [email protected]
Penningmeester Mia Paape [email protected]
Secretaris Nicole Meijerink [email protected]

 

Het bestuur heeft tijdens de ALV van 21-3-2017 de wens geuit om het dagelijks bestuur uit te breiden met de functies Voorzitter Accommodatie Commissie en Voorzitter Technische Commissie. Deze functies zijn nu niet formeel ingevuld. Wil jij invloed uitoefenen op het beleid van TVG, meld je dan voor één van deze functies!

Er is daarnaast altijd behoefte aan extra vrijwilligers. Bij zeer urgente vacatures wordt er via nieuwsbrieven een beroep gedaan op alle leden. In bijna alle commissies is extra hulp gewenst en nodig om voor iedereen de tijdsinvestering beperkt te houden. Jij bepaalt zelf de tijd die je aan werkzaamheden kunt en wilt besteden. Wil je ook een stap extra zetten? Meld je dan bij de secretaris voor vrijwilligerswerk en geef je voorkeur aan. Dat kan zijn voor bestuurswerk en commissies, maar ook voor incidentele hulp bij toernooien, bardienst of parkonderhoud.

TVG kent de volgende commissies:

Competitie commissie

Zorgt ervoor dat deelname aan KNLTB-competities en toernooien goed verlopen: opgave, indeling teams en indeling in diverse competities. Bij vragen of voor meer informatie mail je naar: [email protected].

Arjan ter Brugge (KNLTB-competitieleider)
Roy Reinkingh (KNLTB-competitieleider)
Remco van Dijk (clubcompetities)

Padel commissie

Bij de Padel commissie kan je terecht voor alle vragen over het spel, lessen, toernooien en competitie. Voor vragen mail je naar [email protected].

Noa Smit
Agnes van Wijck
Renée Meijer
Maarten Vollenbroek
Jorick Berfelo

Technische commissie

Zorgt ervoor dat het tennispark er netjes uitziet en goed onderhouden wordt.

Vacant: meer informatie is te verkrijgen bij de bestuursleden.

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie organiseert activiteiten voor alle jeugdleden. Bijvoorbeeld toernooien, uitwisseling met andere verenigingen en een jeugdkamp. Voor meer informatie mail je naar [email protected].     

Saskia Schildkamp
Jasper Knol
Rob Schildkamp
Maarten Vollenbroek (open jeugdtoernooi)
René Mulder (open jeugdtoernooi)

Kantinecommissie

Zorgt voor de planning, organisatie en communicatie van bardiensten, zodat er in de zomermaanden en bij alle activiteiten bardienst is. Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar [email protected].

Johan Holleman
Annemarie Seinen
Marloes van den Berg
Merlin van Dijk
Remco Tieke

Communicatiecommissie

Communiceert namens de vereniging, zowel intern als extern. Bewaakt huisstijl en logo. Verantwoordelijk voor website-beheer en periodieke nieuwsbrieven. Bij vragen of voor meer informatie mail je naar: [email protected].

Bram ten Have (mailbox/automatisering)
Alice Kaal (website/nieuwsbrief)
Noa Smit (social media)

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert uiteenlopende activiteiten, gekoppeld aan een thema. Bijvoorbeeld: Bokbiertoernooi, Men’s Day en Ladies Day, Halloween Party, het Melkflessentoernooi vroeg in het voorjaar en het Glühwein & Reibekuchentoernooi in de winter. Voor vragen of meer informatie mail je naar: [email protected].

Annemarie Seinen
Marian Brendel
Noa Smit
Agnes van Wijck
Renée Meijer
Ingeborg van den Berg
Leonie Tieke
Rachelle Mulder

Toernooicommissie Glanerbrug Open

Houdt zich uitsluitend bezig met de organisatie van het officiële KNLTB-toernooi Glanerbrug Open. Het toernooi vindt jaarlijks plaats in de zomer, eind juli/begin augustus. Kijk op de kalender voor de data voor dit jaar. Ze zijn bereikbaar via: [email protected]

Arjan ter Brugge
Noa Smit
Renee Meijer
Louis Hemelt
Bram ten Have
Anniek ten Have
Maarten Vollenbroek
Jorick Berfelo

Sponsorcommissie

Onze sponsoren helpen TVG te bestaan. Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Heb je interesse om TVG te sponsoren of heb je vragen daarover? Neem dan contact op met [email protected]

Edwin Seinen
Robert ten Vergert

Ledenadministratie

Louis Hemelt is verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Voor vragen over je lidmaatschap en adreswijzigingen kun je contact met hem opnemen via: [email protected]. Zorg ervoor dat je actuele e-mailadres bekend is bij Louis want we versturen regelmatig informatie per e-mail naar onze leden. 

Sleuteladres

Avondroodvlinder 76, 7534 LI Glanerbrug

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Adres

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede

KVK-nummer

40073447