Tennisles

Tennis Promotor
Sinds 1 april 2013 verzorgt Tennis Promotor tennislessen aan leden van TVG. Of het nu gaat om jeugdleden, jong volwassenen, geroutineerde senioren, beginners en gevorderde wedstrijdspelers, onze tennistrainers brengen hen naar een hoger niveau. Plezier en enthousiasme staan hierbij voorop.

Inschrijven tennisles
Inschrijven voor tennislessen kan via de website www.tennispromotor.nl. Je kunt kiezen voor het reguliere cursusaanbod van 18 lesweken per seizoen. Daarnaast biedt Tennis Promotor flexibiliteit.  Zo kun je ook kiezen voor een korte thematische cursus, waarbij de nadruk ligt op een specifieke slag of spelsituatie. Heb je specifieke wensen, vraag de trainer dan naar deze mogelijkheden. Tennis Promotor past je lessen hier op aan. Tennis Promotor is bij meerdere verenigingen actief.

Trainer Wouter Zocca

Trainer
Wouter Zocca is onze clubtrainer bij TVG. Hij kent de vereniging en de leden goed. Dat heeft als voordeel dat hij in staat is groepen van gelijk niveau samen te stellen. Wouter brengt leden ook bij elkaar om mee te doen aan een toernooi of competitie.

Wouter tennist al sinds zeer jeugdige leeftijd en geeft al meer dan 10 jaar les. Hij speelt zelf op niveau 3 en competitie in de 1e klasse heren op zaterdag. Als trainer vindt hij het belangrijk dat je oog hebt voor de (on)mogelijkheden, wensen en doelen van iedereen die tennisles volgt. Hij wil graag stimuleren en enthousiasmeren tijdens zijn lessen en door middel van plezier en hard werken de gestelde doelen behalen.

Wouter is te bereiken via [email protected] of telefonisch via 06-50559686.

Vragen en informatie
Voor meer informatie over lesmogelijkheden of over Tennis Promotor kun je contact opnemen via [email protected], of via 053 – 260 01 12. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00-13.00 uur is Tennis Promotor telefonisch bereikbaar. Op de tennisbaan zelf is het natuurlijk ook altijd mogelijk om vragen te stellen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Adres

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede

KVK-nummer

40073447