DR-Padel

DR-Padel

DR-Padel verzorgt de padellessen aan de leden van TVG. Of het nu gaat om jeugdleden, jong volwassenen, geroutineerde senioren, beginners en gevorderde wedstrijdspelers, onze padeltrainers brengen hen naar een hoger niveau. Plezier en enthousiasme staan hierbij voorop.

Meer informatie over het lesaanbod vind je op de website van Daan Richter: https://dr-padel.nl/

Je schrijft je in voor de padellessen via [email protected].

Trainer

Daan Richter is onze gecertifieerde clubtrainer bij TVG. 

Mijn naam is Daan Richter. Na mijn middelbare school periode heb ik de opleiding Sport en Bewegen voltooid. Daarna ben ik gestart met de opleiding Fysiotherapie en in 2021 ben ik afgestudeerd.

Mijn leven staat in het teken van sport en bewegen. In mijn jeugdjaren heb ik altijd op hoog niveau gevoetbald en getennist. Hierdoor is dan ook mijn enthousiasme voor balsporten ontstaan. 

In 2020 kwam ik in contact met de Padelsport en was meteen enthousiast. Ik heb toen besloten om de opleiding tot Padeltrainer te volgen en heb mijn diploma behaald. Het mooie aan Padel is dat het een teamsport is, uitdagend voor zowel de beginner als de gevorderde, jong en oud, waarbij reactievermogen, inzicht en daarnaast basistechnieken belangrijke onderdelen zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat ik door mijn enthousiasme en plezier voor de Padelsport dit kan overbrengen op alle toekomstige padelspelers die ik mag begeleiden tijdens mijn lessen bij TVG. 

Lesdagen bij TVG: maandag, dinsdag en woensdag.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 461 3139

Adres

Ekersdijk 160
7534 BD Enschede

KVK-nummer

40073447